Kom je ook werken bij de snelst groeiende en meest innovatieve automotive organisatie van Nederland? Bekijk direct onze vacatures.
Vragen? Mail ons careers@carnext.com

Ontmoet je toekomstige collega's

Beau, Online Advisor

Vanaf dag 1 zit ik bij CarNext op mijn plek. Dit komt door de fijne werksfeer en de uitdaging die CarNext mij biedt. Ik ben namelijk mede verantwoordelijk voor het op de kaart zetten van iets nieuws: auto’s volledig online verkopen, zonder dat de klant de auto fysiek heeft gezien en gereden. Dit wordt de toekomst, en ik ben er trots op dat ik hier een steentje aan bij mag dragen om dit tot een succes te brengen.

Bram, Implementation Manager

Bij CarNext werk je in een dynamische omgeving en ben je onderdeel van een team met een missie: van CarNext hét platform te maken waar kwalitatief goede gebruikte auto’s verkocht worden. We werken in diverse samenstelllingen aan verschillende projecten. Dat geeft veel energie, daagt je uit om net dat stapje extra te zetten en draagt bij om je persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau te brengen. Zo ontwikkelen CarNext én haar werknemers zich tot de benchmark in de markt.

Mike, Sales Coach

Service- en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel bij CarNext, zonder professionaliteit uit het oog te verliezen. We werken in teamverband en de bereidheid om elkaar te helpen is groot. CarNext is een dynamisch bedrijf om voor te werken en geen dag is hetzelfde. Dit maakt het werk ontzettend leuk en uitdagend!

Deveney, Online Sales Advisor

Uitdaging, afwisseling en doelen behalen zijn heel belangrijk voor mij. Daarvoor ben je bij CarNext aan het juiste adres! Als Online Sales Advisor help ik dagelijks klanten bij het aankopen van een occasion, volledig online. Veel klanten vinden dit nog spannend, maar ik stel de klant op zijn gemak en zorg dat zij dezelfde persoonlijke service ervaren als in de showroom. Online aankopen is tenslotte de toekomst.

Debbie, Customer Care Advisor

CarNext is een mooi bedrijf waar je als medewerker kunt groeien in de richting die bij jou past. De werkzaamheden zijn divers en de medewerkers verschillend: dat spreekt mij aan. Het Online team heeft contact met veel klanten die op zoek zijn naar een nieuwe auto. Wij helpen ze op weg naar de juiste keuze.

Jordi, Sales Advisor Senior

Het is bijzonder om te mogen werken voor CarNext. Binnen CarNext is veel ruimte voor eigen initiatief. Je kunt jezelf ontwikkelen en groeit mee binnen een bedrijf dat vooruitstrevend is binnen de Automotive branche. Een leuke club met veel verschillende culturen. Dit zorgt voor veel creativiteit en nieuwe ideeën. Wij zijn verantwoordelijk voor de vertaalslag om van offline naar volledig online een auto te kopen.

Note: Please add career image slider item from Insert page type to add slider item.

Cookie Settings